Tržište nekretnina-najnovije vesti+

Dobrodošli na Lušticu Bay

Luštica Bay je prelepo odredište na crnogorskom primorju, evropski rezort svetske klase !

Ova oaza lepote nudi Vam predivan pogled na tirkizno more i zelene planine, što će učiniti Vaš boravak nezaboravnim iskustvom. U Luštici Bayu, možete uživati u prekrasnoj prirodi, netaknutoj plaži i raznovrsnim aktivnostima.

Obuhvatajući površinu od skoro 7 miliona kvadratnih metara  (690 hektara) duž jadranske obale poluostrva Luštica, ovaj projekat predstavlja jedan inventivan način povezivanja i prožimanja sadašnjosti i prošlosti, tradicije i inovacije.

Sa obalom dugom 7 kilometara, zadivljujućim golf terenom sa 18 rupa koji je dizajnirao čuveni Gary Player, inače najvećim golf terenom na Balkanu, 2 marine svjetske klase, 7 hotela sa pet zvezdica, plažama, maloprodajnim i ugostiteljskim objektima, bogatom infrastrukturom, Luštica Bay će biti dom svemu onome što se očekuje od jednog evropskog rezorta svetske klase. Luštica bay je mesto koje pruža savršenu ravnotežu između prekrasne prirode i moderne udobnosti. Uživajte u netaknutim plažama, kristalno čistom moru i zelenim brdima, a zatim se opustite u luksuznim hotelima, restoranima i spa centrima.

Ovde možete isprobati razne aktivnosti, od ronjenja i jedrenja do planinarenja i golf igrališta. Svakako ne propustite obilazak nekih od kulturnih i istorijskih znamenitosti koje se nalaze u blizini.

U Luštici Bayu, sve je dizajnirano kako bi se osećali posebno. Od prekrasnog pogleda na zalazak sunca do vrhunske usluge i pažnje prema detaljima, ovaj raj na zemlji ima sve što vam je potrebno za savršeno odmaranje.

U perspektivi, Luštica Bay će biti domaćin organizacije nekog od najvećih turnira u Golfu gde ćete moći da uživate u filigranskim preciznostima jednog Jon Rahma , Dustin Johnsona , Justin Thomasa, Collin Morikawa I mnogih drugih svetski priznatih igrača, ili da za vreme takmičenja rentirate Vašu nekretninu I tako da posedovanjem jedne ili više nekretnina u ovom projektu osiguravate svojoj porodici siguran prihod I brz povraćaj uloženog novca.