Luksuzna novogradnja na Svetom Stefanu - samo za odabrane!

Ukoliko želite da živite u jednom od najekskluzivnijih delova Crne Gore, sada je pravo vreme da to i ostvarite. Naša novogradnja na Svetom Stefanu nudi samo nekoliko luksuznih stanova, koji vam pružaju savršen spoj privatnosti, elegancije i spektakularnog pogleda na more. Osim privatnih plaža sa kristalno čistim morem, kafića i restorana, u blizini se takođe nalaze prekrasne crkvice koje datiraju iz 15. i 16. veka. Sveti Stefan ima bogatu istoriju koja seže do srednjeg veka, kada je mesto bilo naseljeno zbog svoje strateške pozicije i obrambenog položaja. U 20.veku, Sveti Stefan postaje popularna destinacija za umetnike, pisce i druge poznate osobe iz celog svijeta.

Svaki stan u našoj novogradnji je jedinstven, prostran i dizajniran da odgovara najvišim standardima luksuza. Svaki stan ima predivan panoramski pogled na more i okolna ostrva. Ovde ćete uživati u svom miru i tišini, dok uživate u čarobnom pogledu.

Pored toga, naša novogradnja nudi i privatna garažna mesta za svaki stan, tako da ćete uvek imati sigurno mesto za svoj automobil.

Ovo je prilika koju ne smete propustiti! Kontaktirajte nas danas i zakažite razgledanje ovih predivnih stanova. Ova novogradnja na Svetom Stefanu je savršen izbor za one koji žele da žive život punim plućima i uživaju u najboljem što Crna Gora ima da ponudi.