O nama

Echo Property agencija je agencija za nekretnine koja funkcioniše kao porodični posao, zasnovan isključivo na preporukama kupaca i prodavaca, a sve to je rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva u posredovanju kupovine, prodaje i izdavanja u nekretninama.

Naša osnovna deviza je „Dobar glas se daleko čuje“.

---------------------------------------------------------------

Vlasnik agencije je Irina Kitanović ,licenca br. 3011, diplomirani pravnik sa iskustvom rada u advokatskoj kancelariji Nenad Đurić, zatim u angažovanju na poslovima licenciranog agenta za nekretnine u agenciji "Megastan" i učestvovala u rastu i razvoju agencije Avenia.

Expert sam za kupovinu stanova u različitim delovima grada, od centra do predgrađa. Imam više od 10 godina iskustva u ovoj oblasti i poznajem tržište nekretnina u tim područjima.

Kao Pravnik po struci, spremna sam da Vam pružim stručno savetovanje i pomoć u svakoj fazi transakcije, od pronalaženja pravog stana do obrade dokumentacije. Pomoći ću vam da pronađete stan koji odgovara vašim potrebama i željama, bez obzira na to da li tražite stan u centru grada ili u predgrađu. Takođe ću se potruditi da vam pružim profesionalan i efikasan servis.

U prošlosti sam imala uspešnih transakcija i dobar ugled među klijentima i kolegama. Ako tražite stručnog, profesionalnog i pouzdanog agenta za nekretnine za kupovinu stana, slobodno me kontaktirajte. Rado ću vam pomoći da pronađete pravi stan na lokaciji koja vam odgovara.

Telefon: 061/6902360, mail adresa: irina@echoproperty.rs

---------------------------------------------------------------

Licencirani agent Vesna Nikolić, lb 2291, po stručnoj spremi profesor, je iskustvo i znanje sticala najpre u velikoj agencji "Moj kvadrat" gde je uspešno realizovala obuku mladih agenata za rad u nekretninama, zatim u agenciji Galerija je radila na poslovima menadžera, a nakon toga kao agent „ samostalac“ radila u agenciji "Metar na kvadrat". Svoje znanje je usavršavala raznim domaćim i međunarodnim seminarima , i samim tim je akreditovani zastupnik kupaca ( ABR) i prodavaca u organizaciji Nacionalne asocijacije REALTORA (NAR) , REBAC-a i Klaster nekretina.

Specijalizirana sam za prodaju i kupovinu kuća I stanova kako u samom gradu tako I u okolini. Imam više od 10 godina iskustva u ovoj oblasti i rado ću pomoći svim mojim klijentima da pronađu svoj san - bilo da je to kuća za odmor, stan u centru grada ili poslovni prostor. Ponudi ću vam stručno savetovanje i pomoć pri obradi dokumentacije, kao i profesionalan pristup u svakoj fazi transakcije.

Pomoći ću vam da pronađete dom koji odgovara vašim potrebama i željama, a takođe ću vam pomoći da se snalazite u procesu kupovine ili prodaje nekretnine. Sa obzirom da sam odradila više stotina kupovina I prodaja preko kredita poslovnoh banaka , kupoprodajni proces sa mnom teče lagano, sigurno I bez stresa.

Tokom svog radnog iskustva, ostvarila sam mnoge uspešne transakcije i imam dobar ugled među klijentima i kolegama. Ako tražite stručnog, profesionalnog i pouzdanog agenta za nekretnine, slobodno me kontaktirajte. Biće mi zadovoljstvo da vam pomognem da pronađete nekretninu koja odgovara vašim potrebama.

Telefon: 061/1344153, mail adresa: vesnan@echoproperty.rs

---------------------------------------------------------------

Licencirani agent Slavica Vučković Bekčić lb 2423 , svoju karijeru agenta je započela u agenciji "Moj kvadrat" i nakon dugog niza godina provedenih u toj agenciji pridružila se novoosnovanom timu.

Radim kao agent za nekretnine u kompaniji "Echo Property". Specijalizirana sam za prodaju i iznajmljivanje poslovnih prostora u gradu Beogradu. Imam više od 7 godina iskustva u ovoj oblasti i smatram se stručnjakom za tržište nekretnina u ovom području.

Pružam stručno savetovanje i pomoć u svakoj fazi transakcije, od pronalaženja pravog poslovnog prostora do obrade dokumentacije. Pomoći ću vam da pronađete poslovni prostor koji odgovara vašim potrebama i željama, a takođe ću se potruditi da vam pružim profesionalan i efikasan servis.

U prošlosti sam imala uspešnih transakcija i dobar ugled među klijentima i kolegama. Ako tražite stručnog, profesionalnog i pouzdanog agenta za nekretnine za prodaju ili iznajmljivanje poslovnog prostora, slobodno me kontaktirajte. Radosna sam da vam pomognem da pronađete pravu nekretninu za vaše poslovanje.

Telefon: 063/8301829, mail adresa: slavica@echoproperty.rs

---------------------------------------------------------------

Echo property agencija primenjuje model tradicionalnog posredovanja primenjujući inovacije i kreiranje sadržaja, a sve vođeno znanjem i iskustvom da se klijentima pruži sigurnost i kompletna usluga.