Proizvodna hala 1800m2 , 32 ara placa, 800m od izlaza Kolari

Šifra nekretnine : 1174

Izdavanje 4.000 € - Hala
1800.00 m232.00 ari Štampaj
Lokacija: Petrijevo+ Ulica: Kolarčeva+ novogradnja+ Godina izgradnje: 2020 prazan 

Zgrada za Proizvodnju Prehrambenih Proizvoda

Lokacija: Smederevo Kolare, 800m od izlaza/ulaza na autoput, sa dodatnom parcelom blizu pruge Beograd-Mala Krsna

Imate priliku da zakupite impresivan poslovni kompleks koji uključuje zgradu za proizvodnju prehrambenih proizvoda. Ovo je idealna investicija za one koji žele da se bave proizvodnjom prehrambenih proizvoda jer je sve izgrađeno u skladu sa zakonskom regulativom za ovu delatnost. Evo nekoliko ključnih karakteristika ove jedinstvene ponude:

Površina Glavne Parcele: Ova fabrika prostire se na površini od 32 ara (3.200 kvadratnih metara).


Različiti Objekti: Na parceli se nalaze različiti objekti, uključujući objekat za proizvodnju, rezervoar za neutralizaciju tehnološke otpadne vode, trafostanicu, saobraćajnice i parking.

Pristup Iz Asfaltiranih Ulica: Fabrika ima lak pristup iz asfaltiranih ulica, olakšavajući transport sirovina i gotovih proizvoda.

Višenamenski Prostor: Fabrika je organizovana na tri nivoa (suteren, prizemlje i prvi sprat). Ukupno 1800m2 . Osim proizvodnog prostora, u objektu se nalaze laboratorije, magacini, kancelarije, dve svlačionice, hidroforsko postrojenje, kotlarnica i mnogi drugi sadržaji. Donji nivo obuhvata osam kancelarija, skladište, kompresorsku stanicu, komoru i liftove za olakšavanje logistike.

Efikasni Sistemi Grејanja i Hlađenja: Sistem fancoilera osigurava efikasno grejanje i hlađenje svih prostorija.

Veliki asfaltiran parking zadovoljava parkiranje za više automobila vaših zaposlenih ili poslovnih partnera. Takođe je obezbeđen prilaz za kamione radi lakšeg transporta.

Dodatna Parcela: Osim glavne parcele, u blizini pruge Beograd-Mala Krsna nalazi se još jedna parcela površine 20 ari (2.000 kvadratnih metara) na kojoj se nalaze magacini iu povr[ini od 400m2.


Ovo je prilika koju ne želite propustiti za ulazak u profitabilne industrije prehrambenih proizvoda. Za više informacija i zakazivanje pregleda, obratite se na 0611344153. Investirajte u budućnost s ovim izvanrednim poslovnim kompleksom!
. Agencijska provizija 50%

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking (više mesta), Kuhinja,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola, Upotrebna dozvola
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Elektro priključak, Sanitarni čvor
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • UREĐAJI:Video nadzor

Slične nekretnine